Hallo,  

Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Jelke Mohrmann, ik ben 14 jaar oud en ik zit in 2 havo tweetalig op het KWC. Ik woon in Geldermalsen, in de BetuweMijn hobby's zijn zeilen, scouting en saxofoon spelen. Ik zeil al vanaf mijn 10e. Ik ben begonnen in een optimist, een klein een-persoonsbootje, maar nu zeil ik alleen nog op kielboten en de boot van mijn opa, de Mer l'eau, een prachtige OVNI 365.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om buiten te zijn en hout te bewerken met mijn zakmes. Ik houd van ontdekken en uitdagingen, daar ben ik buiten ook altijd naar op zoek (het is de vraag of mijn ouders hier altijd blij mee zijn😉). Ik neem mijn broertje en zusje graag mee op avontuur.

In de zomer ben ik vaak op het water bezig. Ik zou het liefst elke zomervakantie met de tent naar Friesland willen gaan zodat ik elke dag kan zeilen. Vorig jaar ben ik een week met Zeilschool Scouting Nederland op zeilkamp geweest. Ik heb daar mijn CWO 2 gehaald, ik had graag dit jaar mijn CWO 3 halen maar dat gaat helaas niet door vanwege Corona. Gelukkig geeft mijn school ons de kans om op KWC-zeilweek te gaan, dus fingers-crossed dat dit wel door kan gaan.

Op school vind ik biologie, scheikunde en muziek leuk. Vooral biologie, scheikunde en natuurkunde zijn vakken waar ik op Masterskip super coole praktijk lessen over ga krijgen. Ik zie het al helemaal voor me, zeilend midden op de oceaan, navigeren op de sterren, rekening houden met de waterstromingen en de wind, op weg naar nieuwe avonturen. 

Helaas is het nu nog niet zo ver. Ik ben nu hard bezig om het enorme bedrag bij elkaar te verzamelen. Wilt u mij hierbij helpen? 

Klik op deze button: